Overige video's

Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
7 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Witte rijst (40)

Bereiden

  1. Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en rol ze op.
  2. Steek er een prikker door en bestuif de rolletjes met bloem. Verwarm de boter en bak de rolletjes rondom aan.
  3. Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook.
  5. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  6. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Leg de pangarolletjes terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven.
  8. Serveer de rijst in een kommetje. Leg de rolletjes ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.

Bereidingstip

Lekker met gestoofde prei of wortel.

Variatie

Kan ook worden gemaakt met tilapia of koolvis.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
7 g
Hoofdingrediënten Tomaat (205) Witte rijst (40)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.