Overige video's

Pan de calabaza (pompoencake)

10 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Pompoen (94) Walnoot (198)

Bereiden

  1. Kook de pompoen circa 15 mi­nuten, tot de pompoen gaar is. Pureer vervolgens met een staafmixer tot een gladde puree.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de pompoenpuree met de suiker, eieren, olie, specerijen en een snufje zout.
  3. Voeg het bakmeel toe en roer kort door tot een glad beslag. Spatel de walnoten door het beslag.
  4. Giet het beslag in de cakevorm en bak in de oven in circa 1 uur gaar en goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Pompoen (94) Walnoot (198)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.