Overige video's

Pan bagnat met tonijn
Pan bagnat met tonijn
(8)

Pan bagnat met tonijn

Dit is nog eens wat je noemt een topper van een lunchgerecht! Alle smaken trekken lekker in dit brood, het perfecte broodje om jezelf op te trakteren.
Categorie lunch
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud water. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Snijd het brood doormidden en pluk wat kruim uit beide kanten van het brood. Rooster het brood circa 5 minuten in de oven.
  3. Bestrijk de binnenkant van het brood met de olie. Pel de eieren en snijd ze in plakjes. Beleg het onderste deel met de ui, tomaat, komkommer, ei, tonijn, olijven, basilicum en rucola.
  4. Besmeer de binnenkant van het bovenste deel van het brood met de mosterd. Druk het brood aan. Verpak om mee te nemen in aluminiumfolie. Snijd voor het serveren in stukken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g
Vezels 7 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.