Overige video's

Palet van voorjaarsgroenten en zalm

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g

Bereiden

  1. Breng ruim water met wat zout aan de kook. Snijd alle groenten, behalve de peultjes, in gelijke repen. Verwarm de grillpan.
  2. Bestrooi de zalm met zout en peper en bak in 10 minuten om en om gaar in de grillpan.
  3. Blancheer ondertussen alle groenten, behalve de witlof, apart van elkaar 2 minuten in het kokende water en leg ze in een schaal. Schep de witlof er rauw doorheen en breng de groenten op smaak met zout en peper. Dek af met folie en houd warm boven de pan water.
  4. Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de groenten over 4 borden en leg er een stuk zalm op. Serveer met wat saus eroverheen en geef de rest er apart bij. Garneer met dille of kervel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.