Overige video's

Palet van Hollandse groenten en krokant rookvlees

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng een grote pan met water en zout aan de kook en kook de groenten elk apart in circa 3 minuten beetgaar.
  2. Neem ze met een schuimspaan uit het water en leg ze even in een bak koud water.
  3. Doe over in een vergiet en laat goed uitlekken.
  4. Verwarm de olie in een koekenpan en bak het rookvlees op lage stand knapperig.
  5. Rangschik de groenten op borden en versnipper het rookvlees erover.
  6. Bestrooi met wat peper en selderij. Druppel de mosterddressing erover.

Bereidingstip

Lekker met toast en roomboter.

Wijnadvies

Het knapperige van de groenten en het knisperige van Indomita Sauvignon Blanc kunnen het prima met elkaar vinden. Het rookvlees combineert ook erg mooi met Arthur Metz Pinot Gris of Montalto Pinot Grigio.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.