Overige video's

Paksoi-stamppot met vegaballetjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 9 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Rode peper (421) Paksoi (40)

Bereiden

  1. Kook de aardappels in 15 minuten gaar in water met zout.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui. Voeg de balletjes toe en bak ze op middelhoge stand 5 minuten mee. Schep de ketjap erdoor en houd even warm.
  3. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de rode peper en paksoi 3-4 minuten.
  4. Giet de aardappels af. Stamp er met de kokosmelk en kerrie een puree van en schep de paksoi erdoor.
  5. Serveer de stamppot met de balletjes en bestrooi met de gefrituurde uitjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
11 g
Vezels 9 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten Rode peper (421) Paksoi (40)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.