Overige video's

Paksoi-stamp met knapperige salami

Stamppot maar dan weer eens wat anders, dit recept van paksoi-stamp met knapperige salami en lente-ui. Een stamppot die je lekker snel doordeweeks op tafel kunt zetten. Tip: snijd de salami in kleine stukjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 10 minuten gaar in water met zout.
  2. Verwarm intussen de olie en fruit hierin de bosui en salami circa 4 minuten op middelhoge stand. Snijd de paksoi in heel fijne reepjes.
  3. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp grof en roer de paksoi, bosui en salami erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Warm de stamppot afgedekt nog 1 minuut door op een lage stand.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

AM 03-07-2020
Een heel erg lekker menu met zulke eenvoudige ingredienten!!
Jansie Lorwa 20-06-2020
Vond het wat tegen vallen qua smaak.