Overige video's

Paddenstoelensoep met walnoot-gehaktballetjes

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm op lage stand de olie in een soeppan en fruit hierin de ui in circa 5 minuten glazig.
  2. Voeg de kruiden, de paddenstoelen en de knolselderij toe en roerbak nog een paar minuten.
  3. Giet de wildfond erbij en leng aan met een halve liter kokend water. Laat de soep op middelhoge stand circa 10 minuten zachtjes koken.
  4. Kneed ondertussen voor de balletjes het gehakt met de walnoten, zout, peper en nootmuskaat goed door en vorm er kleine balletjes van.

Variatie

Wildfond kan worden vervangen door runderbouillon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.