Overige video's

Paddenstoelenrisotto met spinaziesalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g
Vezels 7 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (78) Spinazie (188)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui 5 minuten. Voeg de paddenstoelen en kruiden toe en roerbak 1 minuut. Voeg de rijst toe en bak kort mee.
  2. Voeg een beetje bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer opnieuw bouillon toe en herhaal deze stappen circa 20 minuten tot alle bouillon is opgenomen en de rijst beetgaar is. Leg een deksel op de pan en neem de pan van de warmtebron.
  3. Meng de spinazie met de amandelen. Klop de azijn met de olijfolie tot een dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep deze dressing door de spinaziesalade en serveer bij de risotto.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g
Vezels 7 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (78) Spinazie (188)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.