Overige video's

Paddenstoelenragù met tagliatelle

Voor een goede pastasaus heb je helemaal geen vlees nodig. Deze Italiaanse ragù met gemengde paddenstoelen is zeker zo lekker en goedgevuld. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
8 g
Vezels 8 g
Zout 1,1 g
Print

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit een scheutje olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Bak de paddenstoelen en Italiaanse kruiden circa 2 minuten mee.
  2. Bestrooi met de bloem en roerbak 2 minuten. Blus af met een scheut bouillon en roer goed. Giet de kookroom erbij en kook zachtjes 4-5 minuten, zodat de saus iets dikker wordt.
  3. Giet de tagliatelle af. Schep de pasta door de paddenstoelensaus met driekwart van de kaas, citroenrasp, -sap, zout en peper. Bestrooi voor het serveren met de rest van de kaas en verdeel de rucola erover.

Bereidingstip

Neem tijm of peterselie in plaats van Italiaanse kruiden.

Vervang 50 ml van de bouillon in dit recept door witte wijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
8 g
Vezels 8 g
Zout 1,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.