Overige video's

Paddenstoelenpasteitje

4 gemiddeld brunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur of snijd grotere paddenstoelen iets kleiner.
  2. Verhit de boter en bak hierin de helft van de paddenstoelen en tijm. Strooi de bloem erover en roer goed. Giet de wijn erbij en roer.
  3. Voeg al roerend in gedeelten de bouillon toe. Meng daarna de rest van de paddenstoelen erdoor en kook zachtjes circa 3 minuten.
  4. Rooster intussen de walnoten in een droge hete koekenpan. Schep de ragout in de pasteibakjes en bestrooi met de noten en peterselie.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.