Overige video's

Paddenstoelencurry met knolselderij

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Vezels 10 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een grote stoofpan, voeg de ui en knolselderij toe en fruit circa 4 minuten. Voeg de currypasta toe en fruit 1 minuut al roerend mee.
  2. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op middelhoge stand tot de paddenstoelen iets gaan slinken. Roer de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook.
  3. Laat afgedekt circa 20 minuten stoven op een lage stand. Kook intussen de rijst. Roer de curry even door en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  4. Serveer in kommen met de rijst en de yoghurt. Bestrooi met de koriander.

Wijnadvies

Met Eco Balance Chardonnay heb je een uitgebalanceerde wijnspijscombinatie bij dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
2 g
Vezels 10 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Meike van Tricht 28-01-2019
Dit recept vond ik helaas minder geslaagd. Ik vond de smaak van de curry niet zo combineren met de groenten. Ik hou het toch maar bij mijn oude vertrouwde “curry”recept