Overige video's

Paddenstoelenballetjes met tagliatelle

Probeer eens deze pasta met balletjes van paddenstoelen. Een recept zonder vlees, maar wel met lekker veel paddenstoelen en een romige saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 97 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit intussen 2 eetlepels olie en bak hierin de helft van de ui en de paddenstoelen goudbruin. Meng met de knoflook, rijst, bloem en broodkruim. Kneed het mengsel zo stevig dat de rijstkorrels iets kapot gaan en vorm balletjes ervan.
  2. Verhit de rest van de olie en bak hierin de balletjes op een lage tot middelhoge stand goudbruin. Neem de balletjes uit de pan. Voeg de ui toe aan het bakvet en bak 2 minuten.
  3. Giet de wijn erbij en bak 2 minuten op een hoge stand. Giet de room erbij. Voeg de pasta toe en warm een paar minuten mee. Voeg de balletjes toe. Schep de pasta met de balletjes op borden en bestrooi met de peterselie en eventueel Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 97 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
8 g
Vezels 7 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.