Overige video's

Pad thai van courgette en wortel

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Maak met een spiraal- of juliennesnijder linten van de courgette en wortel.
  2. Meng de knoflook, vissaus, sojasaus, honing, sesamolie en rode peper. Verhit een wok op een hoge stand en giet deze saus erin.
  3. Voeg de garnalen toe en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg vervolgens de courgette- en wortellinten toe, bak 2 minuten mee en breng op smaak met zout en peper.
  4. Bestrooi de pad thai met de pinda's en koriander. Garneer met partjes limoen.

Bereidingstip

Heb je geen spiraalsnijder of een juliennesnijder? Snijd de courgettes en winterwortel dan in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten van de courgettes en schaaf met een kaasschaaf dunne linten van de courgettes en wortel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.