Overige video's

Pad thai met garnalen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g

Bereiden

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng in een kom de vissaus met de suiker en sojasaus.
  3. Rooster de pinda's in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  4. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de knoflook en garnalen circa 4 minuten. Schep de garnalen uit de pan en houd apart.
  5. Zet de warmtebron op een hoge stand, voeg de eieren toe en roer door totdat het ei is gestold. Voeg de mie toe en schenk de saus erbij.
  6. Schep de taugé, garnalen, rode peper en bosui erdoor. Hak de pinda's fijn en strooi over de pad thai.
  7. Garneer met de koriander en serveer met partjes limoen.

Wijnadvies

Jean Sablenay Sauvignon Blanc of Eco Balance Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.