Overige video's

Pad thai met garnalen

Pad thai is een echte Thaise klassieker. Zeker deze variant: Pad thai met garnalen. Maak het recept lekker pittig met een rode peper. Dit gerecht staat binnen 25 minuten op tafel. Snel en makkelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Print

Bereiden

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng in een kom de vissaus met de suiker en sojasaus.
  3. Rooster de pinda's in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  4. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de knoflook en garnalen circa 4 minuten. Schep de garnalen uit de pan en houd apart.
  5. Zet de warmtebron op een hoge stand, voeg de eieren toe en roer door totdat het ei is gestold. Voeg de mie toe en schenk de saus erbij.
  6. Schep de taugé, garnalen, rode peper en bosui erdoor. Hak de pinda's fijn en strooi over de pad thai.
  7. Garneer met de koriander en serveer met partjes limoen.

Wijnadvies

Jean Sablenay Sauvignon Blanc of Eco Balance Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Caroline 24-04-2020
Smakeloos, en de garnalen waren waterig. Ik maak dit nooit meer