Overige video's

Paccheri con funghi

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak intussen de pancetta krokant in een droge, hete koekenpan en houd apart. Snijd of scheur alle paddenstoelen iets kleiner. Verhit de olie en bak hierin de gemengde paddenstoelen 2 minuten. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze 1 minuut mee.
  3. Giet de pasta af en laat uitlekken. Schep de pesto en de pasta door de paddenstoelen.
  4. Breek of knip de pancetta in stukjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas over de pasta. Garneer met basilicum of peterselie.

Bereidingstip

Vervang de pancetta in dit recept door rauwe ham of ontbijtspek.

Breid het gerecht uit met 1 wortel en 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes, en bak deze circa 3 minuten voordat je de paddenstoelen toevoegt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.