Overige video's

Paastaart

Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
26 g
Print

Bereiden

  1. Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
  2. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat circa 20 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken.
  4. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen. Giet dit in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.
  5. Neem de taart uit de vorm en decoreer met paaseitjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
26 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.