Overige video's

Paastaart met advocaat

8 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Kwark (41) Witte chocolade (99)

Bereiden

  1. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes helemaal fijn in de keukenmachine en giet de boter erbij. Schep in de vorm en strijk de bodem met een lepel glad. Zet in de koelkast.
  2. Week de gelatine in koud water. Klop intussen de slagroom met de poedersuiker en zout stijf en zet afgedekt in de koelkast.
  3. Knijp de gelatine uit en verwarm in een pan met een paar eetlepels water tot alle gelatine is opgelost. Neem van de warmtebron en klop tot het mengsel iets is afgekoeld.
  4. Klop de kwark met de advocaat helemaal glad en voeg al kloppend de gelatine toe. Spatel de slagroom erdoor.
  5. Giet de vulling op de bodem en schud rustig met de vorm. Dek af en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  6. Neem de taart uit de vorm en garneer met paaseitjes en chocolade.

Bereidingstip

Versier deze basic taart naar wens verder. Smelt 200 gram grof gehakte witte chocolade au bain-marie. Neem 1 pak bitterkoekjes en doop de koekjes met de bolle kant in de chocolade. Leg ze met de platte kant te drogen op een stuk bakpapier. Druk de koekjes naast elkaar tegen de rand van de taart aan en laat ze rusten op de schaal. Maak eventueel nog een volgende rand koekjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 590 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Vezels 1 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Kwark (41) Witte chocolade (99)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.