Overige video's

Paasrepen

8 gemiddeld snack, gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
19 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (174)

Bereiden

  1. Bekleed de vorm met een dubbele laag vershoudfolie. Smelt alle gehakte chocolade met de boter en stroop in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Roer af en toe door.
  2. Schep de marshmallows en de bisuitjes door de gesmolten chocolade. Verdeel het lauwwarme chocolademengsel over het folie in de bakvorm en strijk het oppervlak niet te glad.
  3. Halveer wat paaseitjes en druk ze met de chocoladesnoepjes in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd de chocolade voor het serveren in circa 8 repen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
19 g
Vezels 4 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (174)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.