Overige video's

Paashaas cupcake

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Print

Bereiden

  1. Voeg de eieren, boter, cacaopoeder en melk toe aan de aan de cup­ca­kemix en roer met de mixer op de laag­ste stand door el­kaar.
  2. Klop het beslag vervolgens op de hoogste stand gedurende 1 minuut mooi glad.
  3. Ver­deel het be­slag over de muffinvorm. Plaats de vorm in het mid­den van de voor­ver­warm­de oven. Bak de cup­ca­kes gaar in ca. 20 mi­nu­ten. Laat ze afkoelen voordat je ze verder decoreert.
  4. Roer de boter en poedersuiker voor de botercrème door elkaar. Voeg eventueel een paar druppeltjes voedingskleurstof toe.
  5. Doe de botercrème over in een spuitzak met een gekartelde mond en decoreer de cupcakes ermee. Maak eventueel paashaasjes van marsepein of fondant. Bestrooi de marsepein met een beetje poedersuiker en rol hem plat uit. Steek er met een vormpje kleine haasjes uit. Versier de cakes vervolgens met paaseitjes en de marsepeinen paashaasjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.