Overige video's

Ovenschotel van spinazie met rösti

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de spinazie in een ruime pan slinken en daarna goed uitlekken.
  2. Meng de rösti met de ui, de paprika, het ei en wat zout en peper. Hak de noten grof en schep ze met wat zout en peper door de spinazie.
  3. Schep de spinazie in een ingevette ovenschaal en bestrooi met de verkruimelde geitenkaas. Schep daarop het röstimengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de rösti gaar is en het korstje mooi bruin is geworden.

Variatie

Vervang, voor een niet-vegetarische variant, de cashewnoten door spekblokjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Aniet van der Wurff 17-07-2016
Erg gemakkelijk en lekker recept. Ik had nog blauwschimmelkaas in huis, dus die heb ik gebruikt in plaats van geitenkaas.