Overige video's

Ovenpasta met romige kaassaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
20 g

Bereiden

  1. Kook de pasta in ruim water met zout iets harder dan beetgaar. Giet af, spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Verwarm de wijn met de kookroom, knoflook, laurier en tijm tot de wijn kookt. Zet de warmtebron laag en laat circa 10 minuten trekken. Verwarm intussen de oven voor op 200ºC.
  3. Neem de knoflook en kruiden uit de room en voeg alle kazen al roerend toe. Laat de kaas smelten, maar niet koken. Breng de saus op smaak met peper en nootmuskaat.
  4. Bestrooi de ovenschaal met paneermeel. Meng de kaassaus door de pasta en schep de pasta in de ovenschaal. Bak de pasta hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Bereidingstip

Breid de ovenpasta voor een iets gezondere versie ook eens uit met groenten, zoals spinazie, broccoli of tomaatjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.