Overige video's

Ovenpannenkoek met bosvruchten-ricotta

Een pannenkoek uit de oven, het kan gewoon met dit recept! Deze ovenpannenkoek met bosvruchten-ricotta ziet er feestelijk uit en is ook nog eens erg lekker.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
17 g
Vezels 3 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Smelt de boter in een (steel)pan. Klop 250 gram ricotta los met de eieren, melk en suiker. Giet de gesmolten boter erbij. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en spatel tot een egaal beslag.
  2. Giet het beslag in de braadslede. Verdeel de helft van de bosvruchten erover en bak 25-30 minuten in de oven, tot het beslag mooi gerezen en goudbruin is.
  3. Meng intussen de overige ricotta met de overige bosvruchten en vanillesuiker. Snijd de pannenkoek in repen en serveer met een schepje bosvruchten-ricotta. Besprenkel naar smaak met honing of ahornsiroop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
17 g
Vezels 3 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.