Overige video's

Ovengeroosterde venkel met kappertjes en olijven

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Olijf (22)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de venkelplakken op de bakplaat en giet de olie erover. Bestrooi met zout, peper, de kappertjes en de olijven. Schep alles goed door elkaar.
  2. Schuif de bakplaat hoog in de oven en laat de venkel in circa 15 minuten lichtbruin kleuren. Schep eventueel tussendoor nog een keer om.
  3. Neem uit de oven. Bedruppel de venkel met wat citroensap en bestrooi met de pijnboompitten en dille.
  4. Lekker bij vis of kip uit de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 165 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Olijf (22)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.