Overige video's

Ovengebakken appel, knolselderij en hazelnoten

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (77)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de knolselderij circa 4 minuten in water met het citroensap en zout. Giet af en spoel onder koud water.
  2. Schep de knolselderij samen met de appelpartjes, suiker, olie en karwijzaad door elkaar in een ovenschaal.
  3. Bak de appelschotel in de oven in 20-30 minuten goudbruin.
  4. Rooster intussen de hazelnoten licht in een droge, hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (77)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.