Overige video's

Ovenfrittata met zongedroogde tomaatjes en mozzarella

Een frittata is perfect om restjes te verwerken of groenten te verstoppen. Probeer dit recept eens met paprika, tomaat en mozzarella.
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 3,1 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika circa 5 minuten.
  2. Klop in een kom de eieren los met de kookroom en breng op smaak met zout en peper. Meng de paprika, tomaten en Italiaanse kruiden door het eimengsel en schenk in de ovenschaal.
  3. Verdeel de mozzarella en pijnboompitten erover en bak circa 25 minuten in de oven. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de frittata te donker wordt. Verwarm de laatste 8 minuten de ciabattabroodjes mee in de oven.
  4. Meng in een kom de rucola met de overige olijfolie en balsamico. Neem de frittata uit de oven en verdeel de basilicum en rucola erover. Serveer met de ciabatta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
16 g
Vezels 8 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.