Overige video's

Oregano-stokjes

6 gemiddeld hapje, snack, amuse, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kneed van de bloem, gist, 90 ml lauwwarm water, olijfolie en oregano een soepel deeg.
  2. Laat afgedekt circa 45 minuten rijzen op een warme plaats.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Bestuif het werkvlak met bloem en vorm 6 rolletjes van het deeg.
  5. Leg ze naast elkaar met wat tussenruimte op de bakplaat.
  6. Bestrijk de deegrolletjes met water en bestrooi met (zee)zout.
  7. Bak de oregano-stokjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Bereidingstip

Lekker met een dip van olijfolie, fijngehakte knoflook, zout, peper en Italiaanse kruiden.

Leg een knoop in het deeg en bestrooi met pijnboompitten, maanzaad of gehakte noten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.