Overige video's

Oranje aioli

Aioli is lekker bij de borrel en mag zeker niet ontbreken als saus bij de barbecue. Maak eens een oranje aioli door paprika en paprikapoeder toe te voegen.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Pureer de geroosterde paprika met de knoflook glad. Klop in een kom de eidooier los met mosterd en wittewijnazijn. Giet al kloppend langzaam de olijfolie en zonnebloemolie erbij.
  2. Pureer samen met de paprika- knoflookpuree tot een gladde saus. Voeg eventueel wat paprikapoeder toe voor een nog intensere kleur.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.