Overige video's

Oosterse varkenshaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g

Bereiden

  1. Snijd de varkenshaasjes in de lengte in. Maak een vulling van de lente-/bosuitjes, de bacon of ontbijtspek, ketjap manis of sojasaus, sambal badjak, knoflook en de abrikozenjam of sinaasappelmarmelade.
  2. Vul de varkenshaasjes met dit mengsel en zet vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper.
  3. Bak de varkenshaasjes in de boter of het vloeibaar bakproduct in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  4. Roer de sherry, kookroom en rode peper door het braadvet.
  5. Snijd de varkenshaas in schuine plakken en serveer met de saus.
  6. Lekker met rijst(timbaaltjes) en doperwten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.