Overige video's

Oosterse schnitzel met sambal en sesam

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Haal de schnitzels door de bloem en schud overtollige bloem eraf. Kluts in een diep bord de eieren met het gemberpoeder, sesamolie en sambal.
  2. Verdeel de sesamzaadjes over een plat bord. Wentel de bebloemde schnitzels eerst door het eimengsel en daarna door het sesamzaad. Druk de sesamzaadjes goed aan.
  3. Verhit de olie en bak hierin de schnitzels op middelhoge stand in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
  4. Lekker met gebakken paksoi en rijst.

Bereidingstip

Lekker met een ananassaus; verwarm 2 blikjes ananasstukjes op sap met 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels azijn en 1 theelepel mosterd. Bind met aangelengd aardappelmeel of maïzena.

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.