Overige video's

Oosterse salade met sugarsnaps, witlof, gerookte kip en sesamdressing

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g

Bereiden

  1. Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de sugarsnaps 1 minuut, giet ze af en leg ze in koud water.
  2. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd de witlof in de lengte door en haal de kern eruit. Snijd de witlof in de lengte in brede repen. Snijd de sugarsnaps in de lengte door. Giet de mie af en spoel even onder koud water.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Leg op elk bord een nestje mie. Schep de groenten en de kip met de dressing door elkaar en verdeel dit over de mie. Bestrooi met sesam.

Wijnadvies

De Oosterse sferen worden extra benadrukt door het tropische fruit in de Chardonnay van Viña Maipo en Danie de Wet. Ook een fruitige rosé van Berg Schaduw is verrukkelijk.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.