Overige video's

Oosterse roerbak van knolselderij en gehakt

Naast stamppotten is knolselderij ook heel geschikt voor roerbakgerechten. Het recept van deze oosterse roerbak van knolselderij vind je hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit intussen de olie in een wok of grote hapjespan. Roerbak hierin de ui en knolselderij in circa 4 minuten lichtbruin. Voeg een paar eetlepels water toe en roerbak nog 5 minuten zachtjes op middelhoge stand.
  2. Voeg als het vocht is verdampt het gehakt en de knoflook toe en roerbak enkele minuten mee. Voeg de ketjap toe en roerbak nog 1 minuut op middelhoge stand bruin.
  3. Serveer de roerbak met de rijst in kommen of diepe borden. Bestrooi royaal met de bosui en eventueel rode peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.