Overige video's

Oosterse rijstsalade met garnalen en broccoli

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 2,6 g

Voorbereiden

Kook de rijst, eventueel een dag van tevoren, en laat helemaal afkoelen.

Bereiden

  1. Meng de gekookte rijst met de garnalen. Verhit de olie en bak hierin de broccoli met de gember circa 6 minuten op een hoge stand.
  2. Voeg de bosui en wortel toe en bak 2 minuten mee. Voeg de gebakken groenten toe aan de rijst en meng door elkaar.
  3. Voeg de koriander toe. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en giet over de salade.
  4. Verdeel de rijstsalade over kommen. Bestrooi met de uitjes en serveer met een partje limoen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Vezels 7 g
Zout 2,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.