Overige video's

Oosterse pannenkoek met kip en tauge
Oosterse pannenkoek met kip en tauge
(0)

Oosterse pannenkoek met kip en tauge

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
6 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Meng de bloem met een snufje zout en de melk tot een glad beslag. Klop de eieren erdoorheen. Roer de lente-/bosuitjes en versgemalen peper door het beslag. Laat circa 10 minuten rusten.
  2. Schep de kipreepjes om met de sambal en 1 eetlepel van de olie en roerbak de kip in een paar minuten gaar.
  3. Verhit steeds een klein beetje van de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 8 grote pannenkoeken.
  4. Schep de taugé door de kip en verdeel over de pannenkoeken. Klap de pannenkoeken dubbel en bestrooi met de pinda's en koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

a_residence 02-02-2019
Heerlijk gerecht, simpel en snel. Ideaal als je thuiskomt van werk en snel weer door moet.
a_residence
02-02-2019
Heerlijk gerecht, simpel en snel. Ideaal als je thuiskomt van werk en snel weer door moet.
Lees meer