Overige video's

Oosterse paddenstoelenbouillon met citroen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 2,5 g
Print

Bereiden

  1. Snijd de paddenstoelen in plakjes. Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en gember. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 2-3 minuten mee.
  2. Verhit de bouillon met de thee en sojasaus en giet dit in een theepot. Verdeel het paddenstoelenmengsel met de bosui over 4 theeglazen. Giet de hete bouillon op de paddenstoelen.

Bereidingstip

Vervang de bosui in dit recept door bieslook of koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.