Overige video's

Oosterse maiskoekjes met chilidip

12 eenvoudig klein gerecht, hapje, snack, bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de chilidip en zet deze apart.
  2. Klop de eieren los met de komijn, koriander en sambal. Voeg de mais toe en plet de korrels iets met de bolle kant van een lepel.
  3. Schep de bladselderij, prei, bloem en bouillon erdoor en meng tot een dik beslag.
  4. Verhit een laagje olie in een koekenpan en schep hierin 3 keer een flinke eetlepel beslag met wat tussenruimte. Keer de maiskoekjes om als de bovenkant bijna droog is.
  5. Houd de maiskoekjes warm op een schaal onder aluminiumfolie en serveer met de chilidip.

Bereidingstip

Vervang de prei in dit recept door bosui.

Maak Mexicaanse maiskoekjes en vervang hiervoor de komijn, koriander en sambal door 1 eetlepel Mexicaanse kruiden. Neem dan in plaats van prei kleine blokjes rode paprika.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.