Overige video's

Oosterse koolsalade

Makkelijk om te maken en ook nog eens in 15 minuten op tafel: deze vegetarische Oosterse koolsalade. Een lekker bijgerecht om te eten bij rijst en zalmfilet bijvoorbeeld. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en voeg het mosterdzaad toe. Bak op middelhoge stand tot de zaadjes springen. Voeg de rode peper, komijn en pinda's toe en bak 2 minuten.
  2. Meng de Chinese kool met de winterpeen, komkommer, azijn en koriander. Giet de specerijenolie erover en meng goed door.

Bereidingstip

Maak er een complete maaltijd van met gegrilde zalmfilet en zilvervliesrijst erbij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Petra 08-01-2021
Normaal gesproken ben ik geen mega groot fan van koriander of komijn, maar in dit recept was het erg lekker! Wel maar een halve Chinese kool gebruikt ipv een hele.