Overige video's

Oosterse knolselderij met gebakken rijst

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de blokjes knolselderij om met de gember, knoflook, sesam, honing en 2 eetlepels ketjap en spreid uit over de bakplaat. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.
  2. Kook intussen de rijst 1 minuut korter dan volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken in een zeef.
  3. Verhit de olie en bak het vlees met de rode peper en de rest van de ketjap op een hoge stand bruin.
  4. Voeg de rijst toe en roerbak nog enkele minuten mee.
  5. Schep de bosui erdoor en serveer met de knolselderij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.