Overige video's

Oosterse kippensoep met noedels en paksoi
Oosterse kippensoep met noedels en paksoi
(0)

Oosterse kippensoep met noedels en paksoi

Categorie lunch, voorgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g

Bereiden

  1. Verwijder het stugge uiteinde en stugge blad van de stengel citroengras. Snijd het citroengras zeer fijn. Verwarm de olie in een soeppan en fruit citroengras en ui in circa 5 minuten glazig. Voeg de knoflook toe en fruit nog een minuut mee.
  2. Leng de potten bouillon aan met kokend water tot 1,5 liter en giet in de pan. Breng aan de kook en voeg de mie en champignons toe. Laat op lage stand 3 minuten zachtjes koken.
  3. Voeg de paksoi en bosui toe en laat in een minuut slinken. Roer alles goed door en breng de soep voorzichtig op smaak met sambal en ketjap. Lekker met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.