Overige video's

Oosterse karbonade met paksoi en cashewnoten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
11 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit de helft van de olie in een wok en bak hierin de schouderkarbonades rondom.
  2. Voeg de helft van de knoflook, de rode peper en de helft van de gember toe. Giet 125 ml sojasaus erbij en roerbak 8-10 minuten.
  3. Verhit de rest van de olie in een andere pan en roerbak hierin de paksoi 3-4 minuten.
  4. Voeg de rest van de gember, knoflook, sojasaus en limoenrasp en -sap toe.
  5. Verwarm nog 1-2 minuten en meng de cashewnoten erdoor. Schep met de karbonade op de rijst.

Variatie

Vervang de karbonades door varkensfricandeau. Neem Chinese kool in plaats van paksoi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.