Overige video's

Oosterse groentebouillon

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397) Paksoi (38)

Bereiden

  1. Verwarm de bouillon. Voeg de ui, sojasaus, gember, peperkorrels, steranijs, kruidnagels en knoflook toe en laat minimaal 30 minuten pruttelen op een lage stand.
  2. Neem de pan van de warmtebron en giet de bouillon door een zeef zodat alleen de vloeistof overblijft.
  3. Schenk de bouillon terug in de pan en voeg de rode peper, paddenstoelen en paksoi toe en kook circa 3 minuten mee.
  4. Serveer de soep met de koriander en 1 ei.

Wijnadvies

Nava Verdejo.

Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397) Paksoi (38)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.