Overige video's

Oosterse curry-gehaktstoof

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
11 g
Hoofdingrediënten Aubergine (127) Rundergehakt (145)

Bereiden

  1. Verhit 4 eetlepels olie en bak hierin de aubergineblokjes in een paar porties bruin. Schep steeds uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Voeg de rest van de olie toe en fruit de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  3. Voeg de currypasta toe en roerbak nog 1 minuut mee.
  4. Voeg het gehakt toe en bak het in een paar minuten rul.
  5. Schep de tomatenblokjes erdoor en laat met het deksel op de pan op een lage stand circa 20 minuten stoven.
  6. Schep de aubergine erdoor en laat nog 10 minuten wat inkoken zonder deksel. Bestrooi met de koriander.
  7. Lekker met witte rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
11 g
Hoofdingrediënten Aubergine (127) Rundergehakt (145)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.