Overige video's

Oosterse biefstuksalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Kook de noedels. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  2. Verhit de olie en bak hierin de biefstukken medium. Laat circa 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  3. Meng de noedels met de wortel, paprika, kool en bosui. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet over de salade.
  4. Snijd de biefstukken in plakjes. Leg het vlees op de salade en garneer met de koriander en cashewnoten.

Wijnadvies

Kies bij deze biefstuksalade voor de Zuid-Afrikaanse Hoop Huis Rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.