Overige video's

Oosters varkenshaasje

1 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Rooster het sesamzaad in een droog, heet pannetje en houd apart.

Bereiden

  1. Verhit een beetje wokolie en bak hierin de varkenshaas in circa 4 minuten goudbruin. Giet er de hoisinsaus (of ketjap asin) over.
  2. Bak in een ander pannetje in wat wokolie de champignons circa 2 minuten, schep een plukje taugé erbij en bak nog 1 minuut.
  3. Serveer het oosters varkenshaasje met champignons en taugé erop en bestrooi met het geroosterde sesamzaad. Lekker met kroepoek.

Wijnadvies

Bij dit recept past een kruidige rosé: Vega Libre. Liever wit? Kies dan Poème Marsanne Viognier.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.