Overige video's

Oosters stoofvlees

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak het vlees rondom bruin.
  2. Voeg de sjalotjes toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg ketjap, gember, komijn en bloem toe en bak nog 3 minuten.
  3. Verwarm de bouillon en giet deze over het vlees. Voeg de azijn en laurierblaadjes met de kruidnagels erin gestoken toe. Breng aan de kook en stoof zachtjes met deksel 2 uur.
  4. Verwijder laurier en kruidnagel. Breng op smaak met zout en peper. Bind de saus eventueel met aangelengde maïzena of allesbinder.
  5. Lekker met rijst of gekookte aardappels en broccoli of sperziebonen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.