Overige video's

Ontbijtomelet met witbrood en jam

4 gemiddeld ontbijt, brunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g

Bereiden

  1. Splits 2 van de eieren. Klop 4 eieren met de melk, poedersuiker en kaneel goed los in een grote kom.
  2. Klop de 2 eiwitten met een snufje zout in een andere kom tot stijve pieken.
  3. Schep de blokjes brood door de eieren en schep dan het eiwit er voorzichtig doorheen.
  4. Verwarm de boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin.
  5. Laat de omelet op lage stand met het deksel op de pan stollen in circa 8 minuten.
  6. Draai de omelet om met behulp van een plat deksel of bord en bak de andere kant nog eens 2 minuten.
  7. Serveer in punten met jam.
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.