
Omeletrolletjes met rauwe ham en kruidenricotta
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 205 kcal |
Koolhydraten | 3 g |
Eiwit | 14 g |
Vet Waarvan verzadigd |
15 g 6 g |
Bereiden
- Klop de eieren luchtig met de melk en een snufje zout. Verhit een koekenpan met olie en bak 3 dunne omeletten van het eimengsel. Laat de omeletten afkoelen.
- Meng intussen de ricotta met de basilicum, bieslook en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
- Bestrijk de afgekoelde omeletten met de ricotta en verdeel de rauwe ham erover. Rol de omeletten strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
- Snijd de omeletten in rolletjes en steek ze aan prikkertjes.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 205 kcal |
Koolhydraten | 3 g |
Eiwit | 14 g |
Vet Waarvan verzadigd |
15 g 6 g |