Overige video's

Omeletrolletjes met rauwe ham en kruidenricotta

6 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119) Rauwe ham (123)

Bereiden

  1. Klop de eieren luchtig met de melk en een snufje zout. Verhit een koekenpan met olie en bak 3 dunne omeletten van het eimengsel. Laat de omeletten afkoelen.
  2. Meng intussen de ricotta met de basilicum, bieslook en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrijk de afgekoelde omeletten met de ricotta en verdeel de rauwe ham erover. Rol de omeletten strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Snijd de omeletten in rolletjes en steek ze aan prikkertjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten Ricotta (119) Rauwe ham (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.