Overige video's

Omeletrolletjes met gerookte zalm

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Verhit een klein klontje boter in een ruime koekenpan, schep een kwart van het eimengsel in de pan en laat uitvloeien over de bodem.
  2. Bak de omelet op een middelhoge stand gaar. Bak hierna met de rest van de boter en het ei nog 3 dunne omeletten.
  3. Meng de room met de dille en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de omeletten met de dilleroom en verdeel de zalm erover. Rol de omeletten strak op en snijd ze in plakjes.

Wijnadvies

Bij gerechten met vis schenk je doorgaans een witte wijn. De J. Meyer Pinot Blanc is dan ook een geweldige borrelwijn die het goed doet in combinatie met al het lekkers uit de zee.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.