Overige video's

Omeletrol met hammousse

4 moeilijk brunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
14 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de cème fraîche, zout en peper.
  2. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet met het deksel op de pan op lage stand in circa 10 minuten stollen.
  3. Laat de omelet afkoelen en maal ondertussen de ham met de mascarpone en ketchup in de keukenmachine tot een fijne mousse.
  4. Breng de mousse op smaak met worcestershiresaus en verdeel dit over de gehele omelet. Rol de omelet losjes op zodat de mousse er niet uitgeperst wordt en rol hem in een stuk vershoudfolie.
  5. Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven. Snijd de rol in vier stukken en zet ze rechtop op een bordje. Lekker met toast en salade.

Variatie

Vervang de gekookte ham voor extra pit door gerookte ham. Voeg eens in ringen gesneden bosuitjes toe aan de vulling.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
14 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.