Overige video's

Omeletje met artisjok en tomaat

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Klop de eieren los met de room, Parmezaanse kaas of pecorino, zout en peper. Schenk het mengsel in een kannetje.

Bereiden

  1. Verhit een beetje olijfolie in het pannetje en fruit hierin per persoon 1/2 teentje fijngehakte knoflook.
  2. Voeg de gedroogde tomaatjes of ringetjes prei en stukjes artisjokhart toe en bak 1 minuut.
  3. Giet een beetje van het eimengsel erop. Dek af met een ander pannetje en laat het ei stollen.

Wijnadvies

Een frisse Green Grüner Veltliner of Verdicchio dei Castelli bij dit recept.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.